2019 C-kullen Stormkullen, Eirin, Kattungar, Nyheter

Dag 42

Kattungarna har fått flytta till en större och högre hage då Egon gjorde sina tio första rymningar igår.

Den senaste veckan har bestått utav kattrumpetvätt. Alla ungar har varit täckta i sitt eget bajs. Lös avföring så att säga. Detta gissningsvis för mamma Eirin börjat löpa igen och hennes mjölk blivit sur. Visste inte att man kunde bli så glad av att se fast kattbajs, men den första lilla korven idag gjorde mig så lycklig. Diarréfesten är äntligen över!

Idag var även Suzanne (www.Pinkalicious.se) här och fotade alla bebisar. Innan bebisfotograferingen åkte vi ut till Ekerö där Mjaussons Strokkur och Katla (Sockan och Strumpan) finns. Suzanne tog lite fina bilder på missarna då tanken är att Strokkur ska gå i avel om allt vill sig väl 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *