2019 C-kullen Stormkullen, Kattungar, Nyheter

Dag 19

Kattungarna växer vidare, Idun har börjat visa intresse för att mysa med kattungarna i deras låda. Det så trångt när hon också ska ta plats i lådan att Eirin blivit undanträngd och inte kunnat mata så bra som vi önskat.

Efter ett dygn där hon blev utestängd ur sovrummet så har Idun skärpt sig och ligger bara i fotänden av sängen och spanar ner i lådan och kan undantagsvis hoppa i lådan om ungarna piper jättemycket, men stannar inte så länge utan har faktiskt klivit ur efter ett tag och lagt sig i sängen igen.

Ungarna i sin tur kan numer vingligt gå runt utan att släpa magen i marken och har börjat stå på bakbenen mot lådkanterna. I helgen ska vi nog ta fram något större som de ska få bo i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *