2019 C-kullen Stormkullen, Eirin, Kattungar, Nyheter

Dag 16

Bebisarna kryper runt allt mer och alla har helt öppna ögon!

Vi kan börja skymta antydan till sockor på alla bebisar, så någon form av vita tassar verkar alla att få!

Vår dumma men söta katt Idun har nu bestämt sig för att kattungarna är söta och att även hon vill vara med. Hon trycker sig ner i bolådan och lägger sig ivägen för Eirin som vill dia sina ungar. Eirin är för snäll och låter Idun ligga där, ibland helt själv och ibland ligger båda vuxna katterna i lådan. Vi har slängt ut den dumma lilla blondinen (Idun) från bolådan och det rum bebisarna befinner sig i flertalet gånger, varje gång så ställer hon sig högljutt utanför dörren och börjar skrika. Kattungarna verkar ju inte bry sig iallafall, de förstår att de inte är mamma men ligger ändå nära och myser.

Verkar bli en blåtabby unge, tre bruntabby och en brun solid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *