Nyheter

Gott nytt år!

Vi, Patrik och Cc, vill tacka för detta år.

2018 var vårt första år som uppfödare och vad vi har lärt oss! Vi har haft sammanlagt nio små kattungar som sprungit omkring här hemma och alla har fått helt perfekta familjer när de blivit tillräckligt stora. Både Eirin och Idun har fått sina första kullar, med allt vad det innebär, bägge två har varit så mycket bättre mammor och extramammor än vi någonsin kunnat drömma om. Vad har vi gjort för att förtjäna dessa fantastiska missar?

 

Vad händer nu då? 

Nu under 2019 kommer vi först låta Eirin gå på pojkdejt och träffa Trisse, sen får vi se vad det blir där. Vi ska även skriva diplomeringstestet för uppfödare inom den närmaste tiden. Fortfarande har vi inga utställningsplaner, men vi tänkte åka och titta på Stockholm kattklubbs utställning i mars.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *