2018 A-kullen Vulkankullen, Eirin, Kattungar, Nyheter

Nya foton

Vi har haft Suzanne Fors på besök, hon är aningen mer erfaren i sporten kattungefoto. För det är inte lätt, de har så mycket spring i benen att allt bara blir suddiga fluffiga blaffor på de flesta bilderna man försöker ta. Suzanne är Eirins uppfödare, så hon är lite som ”mormor” till kullen. Glöm inte kika på hennes kattungar också, www.pinkalicious.se. Nedan följer några av bilderna från fotostunden. Alla bilder är ©Suzanne Fors och upplagda med tillstånd.

Hela kullen i en korg
Hela kullen i en korg
Hela kullen i en korg
Askja
Askja
Askja
Askja
Askja
Katla
Katla
Katla
Katla
Katla
Surtsey
Surtsey
Surtsey
Surtsey
Surtsey
Strokkur
Strokkur
Strokkur
Strokkur
Strokkur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *