2018 A-kullen Vulkankullen, Eirin, Kattungar, Nyheter

Dag 35

Idag har vi haft barnbesök till katterna. Eirin och Idun kollade på lite i början och hade spaning på oss och barnen på avstånd hela tiden. Kattungarna hade jättekul med barnen och verkade glömma bort att sova middag för att de hade så kul, för när barnen gick så lade sig hela bunten i sin koja och sov i säkert 5-6 timmar innan de vaknade.

Vi har dammsugit och slamrat runt i lägenheten utan att ungarna brytt sig alls och att bli hållna och undersökta/tittade på är lite jobbigt med allt spring i benen, men går bra så länge man är snabb.

Att bli undersökta och pillade på är ju viktigt att vänja dem med så de inte blir så rädda vid kloklippning och veterinärbesök.

Deras lekar börjar bli mer fartfyllda och tjejerna har fått bra med fart i benen när de vill. Killarna är fortfarande lite försiktigare och inte fullt lika snabba, men är precis lika keliga, och de har lärt sig att bitas när de busar. Precis lagomt till tjejerna lärt sig bita lösare så börjar killarna att bita lite i fingrarna när de putsar oss.

Vi fortsätter att ge dem babymat och det är bara Surtsey som alltid äter, de andra har provslickat i sig några gånger, men har inte riktigt fastnat för det än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *