2018 A-kullen Vulkankullen, Eirin, Kattungar, Nyheter

Dag 32

Nu börjar koordinationen blir rätt bra, de hoppar och studsar mer och mer, Idun har halvt tröttnat på att ligga i hagen, och bebisarna har flyttat in i grottan i hagen, där får inte Idun plats med alla bebisar.

Bebisarna har inte lärt sig hur hårt man får bita varandra eller sina människor än. Så det gäller att vara lite med i matchen när de leker så inte man blir biten så hårt, oftast kommer ett bett som siktar in sig och sedan ett bett som är hårt.

Lördag måste ju betyda lördagsgodis, så dagen till ära så har de fått smaka lite mat för första gången. Vit och Lila smakade och verkade tycka det var supergott, de fick inte äta sig mätta, utan fick bara en provsmakning. Magen kanske inte gillar att chockas igång?

Det svåraste med att börja med riktig mat var att hålla Eirin och Idun borta, för barnmat det är tydligen supergott för stora katter också, deras aptit är lite för stor och bordsskick är inte det bästa. Bebisarna fick hjälp av mig som höll borta de stora ett litet tag i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *