2018 A-kullen Vulkankullen, Kattungar

Dag 21

Idag har kattungarna och Patrik varit hemma ensamma. De kryper runt i hagen och börjar spana lite på sin omgivning, när något låtit så ha de ibland lyft huvudet och kollat runt. Idun är precis lika hjälpsam som vanligt, men nu när ungarna är i hagen utan bolåda är hon inte lika mycket i vägen när Eirin matar dem. Eirin i sin tur tycker det nog är jätteskönt med en barnvakt, hon gillar att vila i soffan eller på golvet mellan matningarna med tillhörande putsningar. För säkerhets skull så har vi Idun på timeout i sovrummet på nätterna så Eirin och ungarna får lugn och kan mysa bara de fem. Eirins stora matning sker nattetid, så vi vill ju inte att Idun råkar störa då.
Alla ungar har i tur och ordning fått lite ensamtid utanför hagen. Alla var riktigt nyfikna och gick runt på mattan och fick massa gos och klapp. Eirin var lite skeptisk och tittade på när första ungen precis tagits ur hagen, men efter två-tre minuter så gick hon och lade sig längre bort och brydde sig inte så mycket. Idun däremot var lite skeptisk och hade ordentlig uppsikt men knorrade bara lite när ungarna pep för att man lyfte dem.
Svart är inte längre lika skrikig när man tar upp henne, vilket gör att Eirin och Idun inte blir lika oroliga när man myser med henne.
I morgon ska vi försöka fixa massa fina bilder på ungarna på deras treveckorsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *