2018 A-kullen Vulkankullen, Eirin, Kattungar, Nyheter

Dag 18

Både Eirin och Idun ligger nu tillsammans i lådan nästan jämt. Så fort vi tar upp en unge så kommer både mamman och låtsasamman springande och piper desperat efter ungen. Tur nog har inte Idun fattat hur hon kan lyfta ungarna, så hon tittar mest och låter när ungarna försvinner… Om natten får vi ha henne i ett annat rum då hon inte riktigt förstår att hon är lite större än en 250grams unge.. hon lägger sig på både ungar och Eirin haha.

Eirin är så duktig och tålmodig med sin kompis, hon har fortfarande stenkoll på att det är hon som är mamma och tar hand om och matar bebisarna så bra. Täckningarna på kissarna börjar framträda ordentligt, Svarts kilar och framtassar är nu ganska tydligt vita. Det är även hon som är den mörkaste av ungarna. Vi har även flyttat in bolådan i lekhagen då de har blivit experter på att kravla runt och få upp magen från golvet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *