2018 A-kullen Vulkankullen, Eirin, Kattungar, Nyheter

Dag 16

Tiden går så fort, känns som att vi inte hinner med riktigt. Vi bara njuter av att få vara med Eirin om detta. Sen igår så har Idun börjat intressera sig för kattungarna, innan har hon bara stirrat lite på dem och gått iväg. Nu har ett oändligt slickande av varje unge påbörjats, hon har flyttat in i bolådan hos Eirin. Väldigt fint att hon vill hjälpa kompisen med alla bebisar, tyvärr är hon lite för klumpig och i vägen för sitt eget bästa. Hon tar upp mer än halva bolådan så ungarna inte får plats att tutta. Vi får hålla lilla Idun under uppsikt.. 🙂

Alla kissarna kravlar nu omkring och piper i olika mängd. Svart är fortfarande ett levande tjuvlarm, så fort man tar upp henne så skriks det som sjutton.

Rosa 2 veckor
Rosa 2 veckor
Vit 2 veckor
Vit 2 veeckor
Lila 2 veckor
Lila 2 veckor
Svart 2 veckor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *